SHENZHEN HAPPY-GO INTELLIGENT TECHNOLOGY CO.,LTD

Новини

Какво е електрически велосипед
Време за освобождаване: 2023-09-16 16:24:25  Хитове: 17

\\ нелектрически велосипед се отнася до превозно средство, което използва батерията като спомагателна енергия и е оборудван с двигател, контролер, батерия, дръжка на спирачката и други контролни компоненти и дисплей на инструменталната система въз основа на обикновения велосипед.


battery

the батерията еboard енергия за осигуряване на енергия за електрически превозни средства, а електрическите превозни средства използват главно оловни батерии. В допълнение, никеловият метален хидрид батерии и литиево -йонните батерии също са били използвани в някои преносими сгъваеми електрически превозни средства.--


tips за използване: Основният контролен панел на контролера е основната верига на електрическото превозно средство, което има голям работен ток и ще излъчва голяма топлина. Следователно електрическите превозни средства не трябва да се паркират на слънце или да бъдат изложени на дъжда дълго време, за да се избегне повреда на контролера.


controller

the контролерът е The Компонент, който контролира скоростта на двигателя, а също така е сърцевината на електрическата система на електрическото превозно средство. Той има функции за защита на тока, ограничаване на тока или прекомерно течение. Интелигентният контролер също има различни режими на езда и функцията за самопроверка на електрическите компоненти на превозното средство. Контролерът е основният компонент на управлението на енергията на електрическите превозни средства и различни обработка на контролни сигнали.

предишен: No

Следващия: Разлика между еле...